O le fea e sili atu le filifiliga i le va o lima-u'u lima leisa masini uelo ma malulu malulu masini?

O le fea e sili atu le filifiliga i le va o lima-u'u lima leisa masini uelo ma malulu malulu masini?

O le masini uelo leisa lima ma le masini malulu malulu e tolu uiga tutusa: fa'agaioiga faigofie, fa'aletonu laiti ma fa'alelei matagofie.
O mea nei e lua o uiga masani ia o masini e lua, ae talu ai o latou meafaigaluega eseese e lua, e tatau ona i ai o latou lava lelei ma le le lelei pe a faʻatusatusa i le tasi ma le isi.
u'ulima leisa uelo fa'avae i luga ole masini uelo malulu

O fea le filifiliga sili bet4

O le masini faʻapipiʻi leisa lima e iai le lautele o le suʻesuʻeina pe a galue, ma e laʻititi lona lautele o le malamalama, o lea e faʻatautaia ai le suʻesuʻeina o laina mai le tasi itu i le isi i le taimi o le uelo, ma faʻatupuina ai le uelo.
O se faiga uelo e mafai ona toso sa'o mai luga i lalo.Pe a faʻatusatusa i le masini malulu malulu, o le faʻapipiʻiina o le laser lima e fai si vave ma lelei.O le faʻagasologa o le faʻaogaina o le tosoina saʻo e iloa ai e sili atu ona talafeagai mo le faʻapipiʻiina o vaega tetele o suʻega saʻo umi.
Masini malulu malulu e faʻavae i luga ole laisa
O le masini malulu malulu e pei o se masini faʻapipiʻi leisa lima lemu i le tulaga o galuega.O se lopa uelo e faia e ala i le fa'aauau pea o le fana.Pe a faatusatusa i le laisa uelo, o lona saoasaoa o le a lemu.
Ae peitaʻi, afai o manaʻoga mo le faʻaleagaina o le oloa e sili atu ona faʻamalosi, o le masini malulu malulu o se masini e sili atu ona talafeagai.A uma mea uma, o le ueloina leisa lima-u'u ma toso uelo ua tatalaina le mafaitaulia pulses leisa, ma le vevela totoe pe a uma le uelo o le a maualuga atu nai lo le malulu masini uelo.
u'u lima leisa uelo ma malulu malulu masini o ni oloa lelei.O le a le ituaiga masini e tatau ona filifilia, pe faʻavae i luga o pisinisi, ma o le filifilia o meafaigaluega e fetaui ma au pisinisi e sili ona taua.


Taimi meli: Feb-20-2023

  • Muamua:
  • Sosoo ai: